WSV2 – VVOG6

De wedstijd van de 2 gezichten

😢😀
Vandaag moesten we op een zeer ongebruikelijk tijd spelen; 16:15 uur uit in Apeldoorn.
Rond 14:45 was het verzamelen bij Stoppels. Daarna reden we met een klein peloton richting Apeldoorn met de volgende selectie; Kees, Yasin, Luuk, Anne, Koos, Frank, Pieter, Martijn, Dada, John, Henry, Arne, Ronald en Alwin. Uiteraard pakte Alwin zeer sportief weer de vlag op; Hulde! Helaas moest Chris zich op het laatste moment afmelden met een pijnlijke scheenbeen. Sterkte! Opstelling was als volgt; Goals; Koos. Achterin; Yasin, Anne, Henry, Ronald. Middelveld; Martijn, Dada, Kees, Arne. Voorin; Frank en Pieter. John en Luuk begonnen de eerste helft wissel.

WSV2 was een zeer jonge ploeg met enorm snelle en behendige spelers in het team. Met name de aanvallers waren erg gevaarlijk. Toch voetbalden we de eerste helft goed mee en was dit 1 van onze beste helften van het seizoen. Er zaten mooie aanvallen bij waarbij we de tegenstander goed uitspeelden. Met name onze rechterkant had veel ruimte om te spelen met de ruimte. Daar wist onze Tas wel raadt mee!
Helaas kwamen we na ± 15 minuten wel op achterstand door een bal die werd onderschept door de tegenstander. De snelle spitsen straften het goed af vanuit een lastige hoek. Koos zat er nog wel bij maar kon dit niet meer voorkomen. Eigenlijk pas na dit tegen doelpunt begonnen we nog beter te voetballen en waren we de betere op het veld. We werken hard, maar toch slaagden we er niet in om volledige uitgespeelde kansen te creëren.
Na 30 minuten kreeg de tegenstander een corner. Deze werd mooi ingedraaid bij de eerste paal.
Koos werd gehinderd door de tegenstander waardoor de goal uiteraard niet doorging.
Vlak voor rust kregen we een ingooi. Na wat gerommel in de zestien meter raakte de tegenstander de bal volgens mij op de borst. Na enorm hard geschreeuw en commentaar vanuit VVOG kon de scheids niets anders dan een strafschop geven. Uiteraard nam Henry de strafschopt. Deze schoot hij zeer gedecideerd vol in de rechterkruising. Zelden dergelijke penals gezien. Daarna was het snel rust. In de rust zeiden we dat we zo door moesten gaa

De 2e helft kwamen Luuk en John erin voor Henry en Pieter.
Leek wel of we compleet door het ijs zakten de 2e helft. Alle aanvallen van de tegenstander waren gevaarlijk en we kregen de ballen niet meer weg. Ik zal kort zijn over deze helft; het was dramatisch. De goals vloog je om de oren. Eindstand: 8-1. Om snel te vergeten dus.
Toch denk ik dat we ook weer met zn allen hebben genoten om tegen een balletje te mogen trappen! 😉

De 3e helft was nog even gezellig samenzijn bij Stoppels onder een genot van een hapje en drankje. Gelukkig hebben we 2 weken de tijd om deze flinke zeperd te overdenken….
Fijn weekend Strijders! Geniet er nog even van.