VVOG 6 – Hierden 6

Om 11:45 uur verzamelen de meeste spelers zich in de kantine van VVOG. (Denk ik want daar was ik nog niet bij omdat wij met de JO10-5 op de terugweg waren vanuit Garderen) Rond 12:05 loop ik de kleedkamer in en krijg meteen de opstelling te horen van Alwin.

Doel: Frank
Verdediging: Dirk, Luuk Sneijder en Evert
Middenveld: Kees, Rik Jan, Tinus en Arne
Aanval: Berry en Tas
Wissels: Rob, Marco, John, Daan.

In het begin van de wedstrijd is het even wennen voor de mannen van VVOG 6. De koppeltjes worden gevormd en de opbouw van achteruit loopt aardig maar we moeten wel steeds alert zijn voor de snelle omschakeling van de jongens van Hierden. We krijgen de druk er snel op bij Hierden en dit resulteert in diverse corners en mogelijkheden. Dirk maakt een mooie actie en schiet vervolgens op doel. Uit een corner schiet Berry de bal net over. In de 30e minuut komt een afgeslagen corner voor de voeten van Kees en die legt de bal prima op het hoofd van Arne en dat betekent eindelijk de verdiende 1-0. We houden de druk er vol op en dit resulteert in de 40e minuut in de 2-0. Rik Jan heeft een goede actie in huis en geeft daarna een schitterde steekbal op Kees en Kees rond koeltjes af. Net voor rust nog een dieptebal van Sneijder op Arne. Arne heeft een mooie voorzet in huis en de bal komt bij Berry. Berry heeft de 3-0 voor het intikken maar tikt de bal net naast. Daarna is het rust.

De volgende 11 spelers beginnen aan de 2e helft.

Doel: Frank
Verdediging: Tas, Luuk Sneijder en Marco
Middenveld: Kees, Rik Jan, Daan en Arne
Aanval: Berry en John
Wissels: Rob, Tinus, Dirk, Evert.

In het begin van de 2e helft komt er toch iets meer druk van Hierden. Ook door een aantal slordige ballen van diverse mensen komen we wat meer in de problemen. In de 55e minuut valt dan de 2-1. De speler van Hierden schiet met een zondagsschot de bal vanaf 25 meter over Frank heen. Nu moeten we echt aan de bak. Het voetbal van achteruit pakken we steeds beter op naar de 2-1. In de 68e minuut maken we de 3-1. De bal komt via Marco en Rik jan bij John. John speelt zijn tegenstander uit trekt naar binnen en schiet raak. Het verzet van Hierden is gebroken. In het vervolg maakt John eerst de 4-1. Een aardige dieptebal van Tas weet Johnny op waarde te schatten en kop de bal over de uitkomende keeper heen. John maakt ook nog de 5-1. Een mooie voorzet van Rik jan komt op het

hoofd van John en hij maakt zijn hattrick compleet. De scheidsrechter maakt een einde aan de wedstrijd.

Mooie overwinning mannen. Komende dinsdag kan er getraind worden om 20:00 uur. Ik verwacht een grote opkomst. Zaterdag 18 november zijn wij vrij maar op zaterdag 25 november zijn de mannen van VVOG 6 weer te bewonderen dan weer een thuiswedstrijd om 12:30 tegen CSV Apeldoorn.