DVS 4 – VVOG 6

Zaterdag 2-9-23
Aftrap: 14.30
Uitslag: 1-0

Na weer een aantal maanden van rust en de welverdiende vakantie, verplichte zaterdagen weg met het gezin mochten we weer opdraven voor de 1e bekerwedstrijd bij de plaatselijke tbs vereniging om 3 punten op te halen, en de beroemde wespenbokaal te innen..

1e helft:
We begonnen best prima aan de wedstrijd zonder echte kansen te creëren, achterin stond als vanouds een prima solide muur.. Welgemeend 1 kans voor onze nieuwe aanwinst Kees, met een schotje net over het doel.

2e helft:
Een aantal wissels om iedereen wat minuten te laten maken, en het plezier aan de bal weer te omarmen. Echt best was het allemaal niet, maar ach het is de 1e wedstrijd weer. Overigens was iemand die zichzelf wel behoorlijk in de spotlight zette, ene Hicabi! Als dit weer het niveau scheidsrechter wordt van het hele seizoen zal er weer een hoop stof doen opwaaien bij de plaatselijke knvb.

Waar hij een terugspeelbal in zag, zagen 25 man inclusief publiek en de Dvs-var, dat zijn beslissing nergens op sloeg wat overigens wel resulteerde in een indirecte vrije trap die uiteindelijk na veel gedoe in de handen van onze Koos werd terug gespeeld ( zeg het niet graag, maar hulde overigens aan het sportieve zwart/geel).

Werd het uiteindelijk een saaie 0-0?

Het antwoord is NEE, het was weer een hoofdrol voor de Scheids die vanaf de middenstip zag dat er blijkbaar hands werd gemaakt en de wespen de 1-0 konden binnen tikken en dat ook de eindstand werd.

Volgende week weer een nieuwe kans,  dan maar even proberen om 3 puntjes binnen te slepen.

Back to:
Afgelopen seizoen zijn er een aantal helden gestopt die samen meer minuten hebben gemaakt dan de meeste profvoetballers. Weet en onthoud: plezier maken, genieten van de rust en we missen jullie stuk voor stuk.

Nieuwe gezichten: Kees, Luuk, Berry en Frank
Welkom heren succes in dit fantastische team!

Op naar rondjes, punten en gezelligheid.