VVOG 5- Hierden 4

Om 11:45 uur verzamelen de meeste spelers zich op het terras voor de kantine. Het is duidelijk dat we vandaag een grote selectie hebben. In de kleedkamer volgen de wel bekende rondjes en Pieter komt met de opstelling.

Doel: Dani
Verdediging: Dirk, Tinus, Sneijder en Arne
Middenveld: Dip, Bazzie en Marco
Aanval: Evert, Dada en Chris

Om half 1 fluit de Gözübüyük van de Veluwe voor het eerst. In het begin van de wedstrijd is het weer even wennen voor de mannen van VVOG 5. Het staat niet zoals het zou moeten en de mannen van Hierden weten steeds de vrije man te vinden. In de 10e minuut valt een corner op het hoofd van een speler van Hierden en dit betekent de 0-1. Niet veel later kan de spits van Hierden de bal terug leggen en de ingeschoven middenvelder van Hierden kan de 0-2 binnenschuiven. Om toch in de wedstrijd te komen zet Pieter wat posities om. Zodoende komen er wat kansen voor VVOG 5. In de 22e minuut krijgen we een vrije trap op 18 meter voor het doel van Hierden. Dada schiet deze vrije trap in het doel 1-2 zodoende zijn we weer terug in de wedstrijd. Wat er in het vervolg van de 1e helft allemaal gebeurd is niet normaal voor de mannen van VVOG 5. De manen van Hierden komen er keer op keer gevaarlijk uit en de doelpunten vliegen ons om de oren. Zodoende gaan we met een 1-5 stand rusten.

In de rust gaan we veel wissels en we proberen elkaar op te laden voor een 2e helft. We zetten het systeem om naar 4-4-2. De volgende 11 spelers moeten de schade van de 1e helft gaan repareren.

Doel: Dani
Verdediging: Rob, Osje, Marco en Marcel
Middenveld: Dip, Dada en Jake

Aanval: Yasin en Jaïr

In het begin van de 2e helft is het duidelijk dat de omzetting in de rust ervoor zorgen dat de mannen van Hierden niet zoveel ruimte meer hebben om op te bouwen. 10 minuten in de 2e helft is er een vrije trap op 18 meter van het doel van VVOG 5. Deze bal vliegt via de binnenkant van de paal ook nog binnen 1-6. De rest van de 2e helft komen we wel beter voor de dag. Er worden veel meer duels gewonnen en steeds vaker vinden wij de vrije man op het middenveld. Gelukkig kunnen Jake en Yasin de score voor VVOG 5 nog wat dragelijker maken. Rond half 3 fluit de uitstekende scheidsrechter voor het laatst de uitslag 3-6.

Op naar volgende week mannen. Deze wedstrijd snel vergeten en laten we er met z’n allen nog wat van maken de komende 3 wedstrijden.