VVOG5 – SDCP7

Op 2 april 2022 mochten we aantreden op (het altijd prachtige) Sportpark de Strokel. Waar de een vol met energie aantrad, had de ander wat energie verloren in Biddinghuizen. Gelukkig genoeg wissels en support, en om 12:30 uur begon de wedstrijd tussen VVOG Harderwijk 5 tegen SDC Putten 7 op veld 7.

EERSTE HELFT

De eerste helft traden we met de volgende spelers aan:

Koos
Dirk – Marcel – Sneijder – Marnix
Dib – Anne – Jake|
Chris – M. Blom – Evert

Na het fluitsignaal zat de wedstrijd vol met actie, en was VVOG 5 (uiteraard) de best voetballende partij. Zo kreeg Chris al vroeg in de wedstrijd een kansje vanaf randje 16 en kon Dib zijn eerste doelpunt voor VVOG 5 maken! SDCP had zo nu en dan ook een aanval, maar dat werd door Koos kundig, en door Dirk met wat zaagwerk verholpen. Hierdoor bleef het lang 0-0 op het scorebord. Na 25 minuten was het zover DOELPUNT! 1-0 voor VVOG 5. Na een aanval van SDCP scoort VVOG 5 uit een counter. Doelpunt van Evert op aangeven van Chris. De eerste helft stond verder in het teken van de grensrechter van SDCP, die er even geen zin meer in had. Gelukkig na wat gepraat tussen de captains en scheidsrechter kon de wedstrijd weer worden voortgezet. Er kwamen nog een paar kansjes, zoals Marnix die richting doel schoot en M. Blom die vanaf 5 meter (na een prachtige aanname) over het doel heen schoot. Ruststand 1-0, op naar de….

TWEEDE HELFT

De tweede helft traden we met de volgende spelers aan:

Koos
Jeremy – Anne – Sneijder – Arne
Pieter – M. Blom – Jake
John – Tas – Chris

De tweede helft begon rommelig, waardoor het wachten was op een doelpunt voor VVOG of SDCP. Helaas werd het een doelpunt voor SDCP. Zij maakte de 1-1 na een snelle counter. Na de 1-1 krijgt VVOG 5 nog een aantal kansen, zoals een paar vrije trappen vanaf +-20 meter, paar corners, een aantal counters (al werden de meeste afgevlagd door de grensrechter). Helaas werden deze niet benut en bleef de wedstrijd hangen. Na 76 minuten spelen moest John het veld verlaten met een blessuren en kwam Evert hiervoor in de plaats, maar een tweede doelpunt van Evert zat er ook niet meer in.

Einduitslag tussen VVOG 5 en SDC Putten 7; 1-1. Op naar volgende week, 3 punten halen in Nijkerk en daarmee richting de top 3!