Op een mooie zaterdagmiddag was het weer eens verzamelen bij stoppels. Althans dit was het uitgangspunt. Er waren een aantal verhinderd ( de was doen, boodschappen voor opa, je kent het wel ) en gingen rechtstreeks. Volgens de reviews van VVOP is de soep aan te raden. Kortom, op naar VVOP!

Daar aangekomen zaten Dada en Tas ons al op te wachten op het zonovergoten terras!

In de kleedkamer wat do’s en don’ts, opstelling op weer eens een white board door Koos en Pieter.

Lekker ballen en vooral oprollen die gasten.

1e helft:
Maar dan na klein half uur spelen schot Chris na een assist van Rob 0-1.
Kort daarna 1-1 ( verdwaalde voorzet ).
Druk blijft van onze kant maar weinig kansen. 35e minuut 2-1. Tegen alle verhoudingen in met een achterstand de kleedkamer in. Tactische bespreking, Koos en Pieter proberen maar weer eens uit te leggen hoe je 4-3-3 behoort te spelen.

Wissels:
Dada, Evert en Peter (alle 3 terug van blessure) voor Dib ( weigering rechtsback), John (kater), Dirk ( krakkemikkig)

2e helft:
Spel blijft na genoeg hetzelfde. Wel meer druk door betere posities links/rechtsbuiten. 60e minuut handsbal VVOP, discutabel. Mooi afgemaakt op 1/3 door onze vaste penaltynemer Yasin Tas!! Terecht terug gekomen.

70e minuut na een weergaloze solo komt Chris in de 16 meter en maakt af 2-3.

Maar dan met nog 5 minuten op de klok een zwaar onterechte penal voor VVOP. Protest mocht niet baten. 3-3.

Laatste minuten bloeden dood en de man met de neus fluit het laatste eindsignaal. Zonde mannen. Dit was niet verdiend.

Highlights:
– Rob terug van blessure. Volle 90 minuten aan de bak. En door de mangel gehaald door vvop. Rob zijn Rib kapot.
– Dada en Peter 2e helft eraf, hamstring.
– Danige verwarring of het nou vvop of vvog was.
– Er is vast meer gebeurd maar wat overbleef was een wrange nasmaak.

Dus deze maar even weggespoeld in het bruine café genaamd stoppels om daarna snel naar moeders de vrouw te gaan en de wedstrijd te vergeten.