VVOG 5 – Wit/Zwart 3

Zo met een staafje in mn neus maar eens even nadenken over de wedstijd van afgelopen zaterdag. Ik kan me er eigenlijk niet veel meer van herinneren behalve dan het debuut van Peter Twee en natuurlijk de wonderschone goal van onze Jerry. Die gasten van de Parkweg hadden niets in te brengen tegen onze standaard 11, te weten:

                                                                     Koos

                                    Nix                              Sneijder                      Ronnie

                                                                       Tinus

                                    Jerry                           Chris                           Jake

                                    Peter                           Dada                           Djeir

Een klassieke 4-3-3 zoals we dat gewend zijn te spelen en dat bleek wel uit de eerste helft. Echt geen enkel kansje voor die stinkdieren en een oppermachtig VVOG 5. Dit resulteerde in een geweldige eigen goal van de Parkwegbewoners (en natuurlijk wordt er dan gevlagd) en een intikkertje van onze Jerry. Zijn 1e voor het 5e. All time topscorer Tom stond langs de lijn en zag dat het goed was. Verder ook nog veel ander support langs de lijn. Dat inspireerde VVOG 5 echter niet om er in de 2e helft een afslachting van te maken. Dirk kwam er in voor Nix, Aartsen voor Chris, Arne voor Ronnie en Punten in Tas voor Djeir. Uiteindelijk zouden zowel Peter Twee en Dada nog uitvallen met vermeende hamstringblessures. In de tweede helft kreeg het vijfde kans op kans. Achtereenvolgens kwamen Chriss, Jake, Djeir, waar Jake en zelfs Aartsen 1 op1 voor de goal. Dit resulteerde slecht in 1 onterecht afgekeurde goal van Djeir. Uiteindelijk maakte Chris de meer dan terechte 3-0. En dat VVOG 5 er nog eentje tegen kreeg door een klein foutje van Koos kon de pret niet deren. VVOG 5 heeft de weg omhoog gevonden en dit werd volop gevierd in de kantine. Te uitbundig misschien, want op dit moment plukt corona hier nog de vruchten van.

Dus zal het 5e aanstaande zaterdag weer volop aan de bak moeten!!!

Uit tegen de Wespen staat er veel op het spel, waaronder de Wespenbokaal en een derde helft in Burg BIeren gevolgd door een 4e helft in Stoppels. Dus mannen er vol voor gaan en lekker met het fietsje naar het wepennest!!