Arne – Marco – Pieter
         Dib – Chris – Jair

1e helft.
Dit keer kwam dvs met veel andere spelers dan vorige week.
Maar de bal is en blijft rond dus moeten gewoon weer flink aan de bak op het oh zo natte/zware veld 2 op de strokel. We starten meteen sterk en hebben overhand. Binnen 3 minuten goal jair op aangeven dib. Mooie bal door het midden waarbij Jair alleen voor de keeper komt te staan en mooi afrond.

1e kansje dvs Corner  koos pakt hem netjes uit de lucht.
2e kansje dvs spelen ze goed uit maar slap schotje voor koos.

Uit deze aanval counter Vvog Jair loopt op de keeper af en speelt naar Chris die net mist ws door de wind.. weer een kans Vvog Chris zelf maar te zacht ingeschoten. Dvs geel vanwege zeuren op de Scheids

Dvs met 10 man wel iets de overhand..  geen kansen maar wel meer balbezit

Schot dvs gaat net naast. Komop mannen gas erop

Vrije trap Vvog NIX wordt gevloerd. Maar was dit geen penal? Dirk heeft het voorrecht om te nemen maar gaat via de muur over het doel. Laatste 5 minuten ben ik thee gaan halen dus geen idee of er nog spannende dingen gebeurden.

2e helft

Wissels
🔛Johnny van de burgerking voor Pieter🔚
🔛Blom voor Dirk🔚
🔛Tas voor jair🔚

2e helft was erg slordig
Niet dat dvs nou veel beter was maar veel balverlies van onze kant terwijl wij normaal juist de 2e helft de betere zijn. Echter kwamen “ze” na +-10 minuten op 1-1 na een collectief falen van onze kant, Want als wij de “kansen” niet maken doet de tegenstander het wel.. Meteen na de 1-1 begonnen we weer meer druk te geven op die wespen

En kwamen wonder boven wonder 5 minuten voor het einde na een assist van Johnny van de burgerking op Chris de verlossende 2-1 wat ook de eindstand maakte!

Heerlijke maand, 3 wedstrijden

9 punten 💪🏼

3e helft bij de kantine het 1e kijken met die oh zo heerlijke gouwe rakkers..

Volgende week vrij, dus allen even rust om in maart proberen weer 3punters te pakken..