MHOO… VVOG 5 – SDC Putten 8

mhoo18-5-2018

De vorige wedstrijd was het 0-2 voor de groenwitten. Doelpuntenmakers: Niels en Evert. Volgens het verslag een prima wedstrijd waarbij de verdediging goed stond en het middenveld de voorhoede goed wist te bereiken. Denk ik.

Drie doelen voor het ganze vijfde:

  1. Gaan voor het podium! De 3e plek is theoretisch nog mogelijk met 2 wedstrijden te gaan en 3 punten achter de huidige nummer 3, Putten het 10e. Hoop cijfertjes. ‘Volkomen logisch,’ aldus Aad de Mos.
  2. Plezier maken!
  3. Er een geslaagde familiedag van maken. Hopelijk zullen de spelersvrouwen hun cheerleaderskwaliteiten goed laten zien en daarna genieten van een 3e helft met verloting. En nadat de kippetjes (vrouwen) en de lammetjes (kinderen) naar huis zijn, kunnen wíj echt genieten van de BBQ en de frisjes bij Gonnie.

Eén doel (letterlijk) voor Tom, Jake en Frank: Niels van z’n topscorerstroon stoten. Tom heeft de troon al bereikt met 9 doelpunten. Jake en Frank staan respectievelijk 1 en 2 doelpunten op achterstand.

Vanaf de zijlijn hoop ik wederom te mogen genieten en trots te mogen zijn om bij dit prachtige team te horen. Ik wens dat een ieder dit zo voelt en mag beleven om zo nog vele jaren er bij te zijn.
VVOG 5, het seniorenteam dat het langst bestaat bij VVOG. ‘Wat is dit een vette club!’
Genoeg gezwijmeld. Tot zaterdag!