MHOO… Rood Wit ’58 4 – VVOG 5

Vier weken later mogen we opnieuw tegen ze aantreden. Rood Wit 4. De vorige wedstrijd zagen we ze het veld betreden, afgetraind en wel.

Kijkende naar het wedstrijdverslag van toen zijn er een paar veranderingen:

Rond half 12 half 2 druppelen de eerst VVOG 5 spelers binnen op het zonovergoten sportpark De Strokel terras van Stoppels.  Net zoals de laatste weken hebben wij erg veel blessures en daarom is de groep niet erg groot. Gelukkig is het toch nog gelukt om 11 fitte en 3 bijna fitte spelers te vinden. Jake kan vandaag z’n 100e 101e doelpunt maken voor VVOG 5 maar dat is al een paar weken week het geval. Tim is weer deels hersteld van zijn enkelblessure en hoopt ook weer wat minuten te maken.

Je ziet, in een paar weken verandert er niet zoveel. Toen stond Johnny op doel en hadden we Yasin en Mees als gastspelers. We verloren met 2-0.

Dat was toen. En nu? Nu staan we 4e en blijven we 4e. Hoger of lager kan niet meer. Voor onze tegenstander wordt het nog wel spannend: Rood Wit staat 2 punten achter ASVD.

Het seizoen zit er bijna op. Alleen zaterdag nog even winnen, afscheid nemen van een aantal deserteurs en dan een zomerstop volgepland met Basic Fit, Runkeeper en Strava.
Hopelijk zullen na de zomer de blessures weg zijn en zijn we aangesterkt met een paar man.

Tjooo!