Zesde brief uit Bonaire!

Mi dushi,

Het wordt wel weer eens tijd, de zomerstop is voorbij.

Ik begreep dat er op scoutingsgebied nog wel het een en ander is gebeurd. Hier had ik wel wat contacten gelegd met Real Rincon, Ariba Peru, Noord Salina Vets, Teach United en Surifriends, maar helaas…. ondaks diverse afspraken kon de deadline van 1 september niet worden gehaald. Volgende week maak ik me op voor een scoutingstrip naar Colombia voor wellicht een concurrent voor Peter voor de eigen doelpunten.

Contacten zijn al gelegd met Escobar en de Farc.
Voor de rest zal er wellicht vanaf 1 januari 2013 weer een verdediger bijkomen. Ik ben nog in onderhandeling, maar het ziet ernaar uit dat deze jongen dan ook weer zijn rentree gaat maken, en nee, ik ga niet alle rondjes inhalen.

Buiten het feit dat ik hier druk aan het scouten ben, zijn we druk met het invoeren van een nieuw electrisch vervoersmiddel op Bonaire, de welbekende tuk tuk (Facebook: BON TUK). Wellicht dat dit een nieuwe sponsor wordt voor de traingsjackjes.

Ook Cas gaat een nieuw bedrijfje starten, nogmaals Cas veel succes en bedankt voor alle inzet die je als aanvoerder voor het team hebt gedaan. Voor de rest zal Aartsen naar alle waarschijnlijkheid gaan afbouwen. de eerste smoes heeft ie al verzonnen, iets met zijn schouder, daarna zal tijd te kort en “ik moet ook aan mijn familie denken” snel hun opwachting maken (Marco voor meer info: Lucas, Blom, Reinan Spaan, Gerwin Brandsen, Neuk, Chi-San, De Kist, GF, L@sso, PindaKlaas en Lalwin).

Wel leuk trouwens die nieuwe indeling een hoop nieuwe teams waarvan ik een hoop hotseknots begonia voetbal van verwacht, ideaal!!!!

Ik hoop dat we er weer een mooi seizoen van maken. Wel een paar verzoekjes mijn kant, hoe staat het met die wwedstrijdverslagen enn met het oog op….? ik wacht nu alweer op de verslagen van 2 weken geleden. Is er ook een mogelijkheid om de eindstanden via twitter of facebook (VVOG5) of gastenboek door te geven?
Nu moet ik vaak op zaterdag/zondag naar de site van de tegenstander gaan om de uitslag te weten te komen.

Welnu,
tot zover, jullie maken je op voor een natte herfst en een kille winter.
Met weemoed blijf ik denken aan de fietstochtjes in de regen met wind tegen en op het laatst nog die kutbrug over.
Ik ga op hoogtestage naar Colombia en zie jullie wellicht begin 2013.
Maar voordat het zover is zijn er nog een hoop rondjes te geven (Evert, Dirk, Wout, Michiel om te beginnen).

Ajo

Marnix
Samen maken we het (alle prijzen winnen bij de verloting) mogelijk!!