Vierde brief uit Bonaire!

Bonaire 26-02-2011

Mi dushi, ik weet het!

Het is te lang geleden, veel te lang geleden.

Maar goed, het leven is hier goed en de tijd loopt nog sneller dan in Nederland. Dat is dan ook wel gelijk het enige wat sneller gaat. Zoals ze hier zeggen: In Nederland hebben ze de klok, wij hebben de tijd”. Denk trouwens niet dat ik, nu ik hier al anderhalf jaar ben, je ben vergeten hoor. Ik kijk nog trouw elke donderdagmiddag naar Met het oog op… en op zaterdagavond zit ik met spanning af te wachten, wat je hebt gedaan. Vandaag dus met 6-2 gewonnen van die wespen!! Van harte!!

Ook kijk ik altijd reikhalzend uit naar de smoes van de week!!Ik moet zeggen, de laatste tijd is het ook wat rustiger geworden. Is het weer wat warmer geworden of zijn de blosjes op de wangetjes van de Rustige nu echt een keer verdwenen?

Hier gaat het uitstekend, alle kleine meisjes worden met speels gemak steeds groter. Ons voetbalteam wint wedstrijd na wedstrijd (zie ook op Facebook: Groot Bonaire). Ilse is voor de tweede maal op rij kampioen van Bonaire geworden en morgen begint de Carnaval!! Gisteren weer een ouderwets avondje wezen stappen en vanavond is er nog een Bierfest bij de duikschool. Dr zal wel weer hopi bier gaan vloeien, en misschien wordt er wel een klein dansje gedanst.

Over dansen gesproken, mijn springknietje loopt niet zo lekker meer sterker nog, 11 maart as gaat een of andere Pino er een kijkje in nemen, ben benieuwd. Ik zal dit jaar misschien dus op het veld niet eens meer in actie komen. Tja heb ik nog meer te melden, het is weer een maand of wat geleden dat we bezoek hadden. Ik heb daar ook nog steeds een klater van. Was blij dat die gastuh weer naar NL gingen. Ik was laatst ook nog even op Curacao, kwam ik zowaar de 3-0 van Aartsen tegen. Misschien had ik dat niet tegen haar moeten zeggen, want ze keek me een beetje raar aan en liep toen kwaad weg… Hoor trouwens dat hij nu met een vierde treffer bezig is. Doe je voorzichtig jongen?

En hadden Jake en Annie nu ook de scores wat opgevoerd?

Ik hou het allemaal niet meer bij. Misschien moet er nog een roddelpagina op de site komen voor de allernieuwste ditjes en datjes. Blijf ik op dat gebied ook nog bij.
Ik zal je meer gaan schrijven. Terwijl ik dit type bedenk ik me dat ik dit al eerder heb geroepen, maar echt, mocht ik niet aan de drank en vrouwen bezwijken, ik schrijf je meer!!

Oh, ja, zet maar in de agenda: 10 juni ben ik weer even terug om een paar pilsjes te drinken.

Ik geloof dat er dan ’s avonds een feestje is? En de volgende dag ook? En dan mag je 12 juni ook wel noteren, want dan vier ik het heugelijke feit dat ik eindelijk de respectabele veteranenleeftijd heb bereikt. Kunnen we gelijk alle gebeurtenissen van dat weekend doornemen. Hou je niet in, de volgende dag is het Pinksteren, dus ben je lekker vrij, toch?

Ik ga nu mijn de lederhosen aantrekken.

Tjüss!!

Der Marnix