Tweede brief uit Bonaire!

Bonaire 11 januari 2010,

Mi Dushi!

Lang, lang, lang geleden heb ik je al eens op de hoogte gebracht van mijn leven hier aan de andere kant van de grote boze oceaan.
Dus vond ik het tijd worden om je maar wer eens te schrijven.
Niet dat ik je al vergeten ben hoor!!
Denk met weemoed terug aan onze rendez-vous in November.
Kon wel begrijpen dat het wat onverwachts voor je was, maar was toch ook heel blij dat je inmiddels nog niemand anders had gevonden. Ik inmiddels wel zoals je weet en we hebben onze eerste ontmoeting van 2010 er alweer opzitten.
Vorige week donderdag is het 4 x goed gelukt en 2 x minder goed. Gingen in ieder geval voldaan naar huis toe.
Ben ook nog steeds op zoek naar die kalender met al je vriendinnen.
Hoop ze deze week te krijgen, kan je, als alle kou voorbij is, weer genieten van al het moois wat dit eiland te bieden heeft.
Heb de feestdagen goed doorstaan. Moest wel aan je denken, zo rond het oliebollentoernooi, maar na een paar Polar ging het een stuk beter. Hoop trouwens dat mijn verjaardagskaartje voor je enige vrijgezellevriendje nog is aangekomen. En ja wordt inderdaad tijd dat hij ook eens aan zijn trekken komt. Misschien is er hier nog wel een dushi voor hem te vinden. Schijnt dat de vluchten in elk geval weer een stuk goedkoper zijn geworden, dus sta niet raar te kijken als ik voor juli je nog een keer kom opzoeken.
En voor de rest? Tja, ben toch best wel jaloers dat je eind dezer maand een weekendje weggaat, dus heb ik ook maar een vakantie geboekt naar Ecuador, ben benieuwd hoe de senoritas daar zijn. En binnenkort zijn hier verkiezingen. En heb ik dus de keuze tussen de rode, blauwe en groene partij (1 x raden wat ik ga stemmen).
Ook ben ik nog door een ander schatje gevraagd om elke maandagavond langs te komen.
Ze heet alleen Vitesse, dus ik twijfel nog een beetje. Stel nu dat ze geel-zwarte lakens heeft?
Gaat me dan misschien toch een beetje te snel.
Over snel gesproken, hoe staat het met de voorbereidingen van onze 13 jarigverlovingsfeestje? Komt dat binnenkort of wacht je tot ik met de uitbreiding klaar ben. Dit is wel pas eind juli hoor en denk niet dat ik dan tijd heb om langs te komen.
Hoor het graag van je!!!

Nou, probeer de volgende brief binnen na mijn avontuur in Ecuador naar je toe te mailen.

Kus, je vriendje