Training 6 oktober

Maak er een gewoonte van altijd naar het goede in mensen en situaties te zoeken. Je zult ontdekken dat deze eenvoudige benadering positieve en optimistische gevoelens in je oproept, die op hun beurt weer rustgevend werken.”

De volgende training is doorspekt met wat hierboven beschreven staat:

Van 20:00 tot 21:15 een partijvorm met om het kwartier een pauze van 3 minuten.

In die partij gaat het om inzet, coachen, conditie. Corners worden bij elkaar opgeteld: Dat betekent dat drie corners leiden tot een echte hoekschop op de grote goal. (Corners worden genomen door de linkse rakkers Marcel/Cas, of door de rechtse rukkers Michiel/Evert. Wanneer er gescoord wordt met het hoofd telt dat doelpunt voor 2. Met de voet betekent 1 punt.

Welk team als eerste 3 goals heeft gemaakt mag een indirecte vrije trap nemen op de grote goal.(waarbij er een menselijk muurtje wordt opgetrokken, heb je geen zin om in de muur te staan, zorg er dan voor dat het niet zo ver komt) De indirecte vrije trap levert 2 punten op als ie zit, gaat ie over meerdere schijven dan kan er 3 punten gehaald worden.

Uitbarstingen van vloeken/schreeuwen/uitkafferen etc word niet meer getolereerd. Zodra dit gebeurt : 15 keer opdrukken, en als je niet kan opdrukken moet je dus gewoon je mond houden……(Naarmate een wedstrijd vordert, nemen dit soort uitbarstingen toe vanwege de vermoeidheid) Belangrijk dat we hier met z’n allen naar streven om dit uit te bannen. Alleen positieve geluiden worden geduld, lachen is ook welkom.

Hopend op een grote opkomst, teken ik met amicale groet,

C. Mak